Контакт

Доколку Ви требаат  информации за временската прогноза за Македонија и било каде во светот слободно можете да на контактирате и да соработувате со нас и METEO MACEDONIA


Our Team

м-р Роберт Цветковски

м-р Роберт Цветковски

Menager:

Phone: +389 70 815-152

Email: meteomacedonia@yahoo.com

           stamerstarts@yahoo.com

—————

проф. Соња Стојчевска

проф. Соња Стојчевска

Project manager:

Phone:

Email: meteomacedonia@yahoo.com

           stamerstarts@yahoo.com

—————